onsdag 31 mars 2010

Sovmorgon

I dag fick jag sovmorgon! Det är inte så ofta men det händer och jag gillar! Att få ligga kvar i sängen och låtsas sova när man hör kaoset en våning ner....sen när jag hörde att bilen körde iväg drog jag på mig raggisarna och tassade ner. Ensam hemma!! yippie! Nu ligger jag i soffan & dricker en extra stark latte och musiken på hög volym. Solen lyser in i alla fönster och jag ska inte titta på dem för noga för då syns att ingen putsat dem på evigheter. Fåglarna kvittrar & det är VÅR! Undrar om man ska få de där härliga vårkärlekskänslorna även i år..? Det hade behövts :-)
Jag ska slappa en stund till sen ska jag i väg på stan en liten runda med J, ikväll blir det jobb sen är det PÅSKLOV!

Ha en underbar dag i solen!

En givande dag.

Oj! Idag är jag såå trött! Men yes vilken rolig dag i skolan, vi har jobbat med exponering denna vecka och verkligen fått vara kreativa, fatta snabba beslut, jobba i grupp, & skapa inspirerande miljöer. Passar mig då jag gillar jobba med utmaningar och tidspress. Hoppas bara inte jag varit för dominant & kört över, men det är ju inte likt mig. Brukar ju inte strida så för att få igenom mina egna ide'er....host host...Synd jag missade att ta kort annars hade jag kunnat visa våra verk här. Kanske kommer en annan dag då många andra i klassen fotade. Sen var det raka vägen till E's skola där det var drop in f-möte med bullar & sång. Söta & glada & duktiga barn!Till middag idag blev det 4 vaniljbullar & 3 glas saft, hoppas på en mer näringsrik middag imån.

Sov gott!

tisdag 30 mars 2010

Nya kompisar!


Min Garderobe har fått nya rosa kompisar, det känns bra...tyckte det var lite dåligt med färg i den. Den skrik rosa Peak jackan hängde ensam kvar på en rea stång och bara väntade på mig, vilket fynd! Det fick firas med ett par nya converse i pastellig rosa, ett måste i min Garderob i vår. Läppglanset är också mycket viktigt för mig, detta rosa kommer från face och färgen heter nektar. Kan också rekomendera det danska "Interior Magasinet" en av mina favorit tidningar, här hittar man så vackra bilder, miljöer och sååå mycket inspiration. Risken när man bläddrar i danska magasin är dock att man gärna vill bli lantis! Kanske vi bygger om vårt hus till en charmig sjöbod där jag kan gå och plocka blommor i gummistövlar hela dagarna medans R,E&V plockar snäckor & J bakar cupcakes.....
puss

måndag 29 mars 2010

Shorts shorts...

...vill ha! I sommar är det hett med shorts och det finns många fina, snygga & söta att välja mellan. Jag vill helst inte behöva välja utan vill ha dem allihop. Här är mina absoluta favoriter. Men innan shortsen kommer på mina bara ben behöver de "fixas" till lite, (gym,sol,kärlbort) sen är de varmt välkomna in i min Garderobe!


Puss






söndag 28 mars 2010

Sådär!

Då var det fixat, en egen blogg! Jag som inte ens läser andras bloggar, (ok några få) men varför inte. Jag kommer skriva om det mesta som händer & inte händer i min vardag, i mina tankar & i min stökiga garderob. Men förhoppningsvis ska min garderob snart få sig ett lyft, nästa byggprojekt hos blir en stoooor garderob, mycket lådor, hyllor, häng och struktur. Just nu är det ingen som helst struktur utan verkligen ett kaos i de såkallade garderoberna. Ångest när E ropar att han vill ta på sig,...visst jag ska bara leta igenom heeela huset för det kan ligga någonstans ööööveraaallt. Tro nu inte att jag är världens slarv maja för det är jag inte, problemet är bara att jag behöver en stor lyxig "walk in closet" !! Gärna med vit lurvig heltäckningsmatta, kristallkrona med mycket bling & en champange kyl......


Ha en härlig söndag!


puss.