måndag 28 juni 2010

kunde inte motstå...

Nästan varje dag jag jobbar kommer jag hem med nåt nytt...bra...eller dåligt...? jag tycker det är bra & roligt med nya saker J tycker jag e störd. I dag blev det en fin fin rosa våg. Rea var det också så det var verkligen ett fynd jag inte kunde missa. Dessutom äger vi ingen våg innan, jag har faktiskt aldrig haft någon utan brukar nöja mig med att väga mig hos vänner när jag är och hälsar på. Men nu har jag en alldesdes egen rosa våg med donuts och kakor på. (Jag tänkte ge den till J i födelsedags present men kunde inte vänta tills dess). Det ska bli såå kul att väga sig varje dag, kanske kommer jag då även bli bättre på att träna.
fin va?
puss anna

söndag 27 juni 2010

95 års kalas!!

Hipp Hipp Hurra!!! Idag fyllde världens bästa morfar 95 år! Det fick firas med skumpa & jordgubbar nere vid havet & sen med fest hemma hos oss. Tänk 95 år...häftigt...många kalas har han hunnit med och många till ska det bli. V & E längtar tills han fyller 100 för de har aldrig varit på nåt hundraårs kalas :-)



















p&k
anna


lördag 26 juni 2010

Midsommar när den är som bäst!

Vi skulle inte kunnat haft det bättre än vad vi hade igår, heeeeela långa dagen och heeeeela långa natten. Vi var som vanligt på midsommar hemma hos fam Lundin i Kullavik och det är alltid väldigt väldigt lyckat. Det känns lite som att checka in på ett resorts med all inclusive + extra allt. Här blir man uppassad och serverad lunch kaffe jordgubbar nubbe vin dagens ost grill drinkar lekar och dans och alltid med trevligt sällskap. Vi sover oftast alltid över och när man vaknar är det bara att sätta sig vid ett långt dukat bord med god frukost buffe'. Det är så att man aldrig vill åka hem men när jag efter lunchen idag frågade om man kunde boka om till weekend paketet, då var det ett nej! Mycket förståeligt ;-)Vi känner oss mer än nöjda med denna härliga midsommar och hoppas på att det inte är vi som blir utröstade nästa sommar. Tusen miljoner tack till världens bästa S & M!! Här äts det god sill lunch med kall öl och mindre god nubbe (vidrig)med delar av sällskapet.

Brännboll var ju ett lyckat inslag. -Bräääänd!
Här är det chill med kids & vin...



Härligt grabbgäng!




Goa fis ungar....









Fix med kransarna till vår midsommarstång som blev super snygg!










"Tre små gummor"....













Lite avslagna dagen efter häng....kanske var lite onödigt att ta de där drink / groggarna kl 4 inatt som dess utom saknade bland dryck...men det kändes ju rätt då och vi hade ju galet kul. Dansen avslutades ju även med "tryckare" och det är ju inte varje dag man gör det!







Även de mindre människorna var lite slappa idag...innan vatten kriget bröt ut!
Puss & kram anna










fredag 25 juni 2010

midsommar!

Nu bär det snart i väg för midsommarfirande i kullavik. Det ska bli fantastiskt roligt! Äntligen sol på på midsommar! (än så länge) Nu måste jag börja packa...täcke.. kudde...kläder..dunjacka..vin & presenter. Hoppas ni alla får en rolig dag & kväll med mycket sill dans & vin!
Puss anna

tisdag 22 juni 2010

överraskad!

Det är inte ofta man kommer hem och blir överaskad över att det har hänt något nytt i huset. Men idag när jag kom hem gick upp för trappan så låg den där utrullad och klar...min vita heltäckningsmatta i det nya sovrummet som jag nästan glömt av att vi väntat på. Så kul och jag var inte ens beredd, tyvärr får jag inte sova där i dag den skulle tydligen dammsugas 5 gånger innan man möblera och J orkade varken dammsuga eller bära in sängen idag...( han kanske borde gå på gym lite oftare).
Men imorgon ska här möbleras och sen ska nästa projekt påbörjas...min "walk in"!
puss & kram
anna
Ps. jag gillar inte min nya layout på bloggen men vet inte hur jag återställer den, får filura på det en annan dag när jag har mer tid.

måndag 21 juni 2010

semester....

Jag är sugen på att resa iväg på nåt härligt resort. Surfar runt bland resebyråernas hemsidor. Kanske inte så smart av mig att visa E & V bilderna på alla fina pooler och de vackra stränderna och berätta om hur härligt det är i grekland innan man har bestämt sig...de hoppas ju såklart att vi ska resa iväg. Eller så är det just smart jag är för då blir det ju kanske av. Vill ju inte göra de besvikna ;-)
Jag ska ju jobba en del i sommar så jag är nog faktiskt värd en härlig resa i augusti med massa sol och bad och bara glada barn! Det är väl därför man jobbar...för att kunna göra roliga saker?

puss & kram
anna

söndag 20 juni 2010

Lång mantel....

Till och med jag hade tårar som rann ner på min kinder. Jag hade inte ens planerat att titta på bröllopet, jag har inte varit så insatt eller intresserad helt enkelt. Men när jag väl satte på tv:n och började titta så kunde jag ju inte sluta, såg tills sändningen slutade. Vi tittade hela familjen utan R som somnade kl 18 igår. Det var ju helt fantastiskt. Vilket sagobröllop! Fint tal om prinsessan som kysste grodan, då tårade sig mina ögon. Både E & V tittade länge och frågade mycket, de tyckte detta var spännande. Vi hade inte köpt alla bröllops servetterporslinchokladblommortårtorglasdukar vi klarade oss riktigt bra utan och jag kan leva utan det tjafset. Men tänk vad kul det hade varit att få vara med och få se alla dessa kungligheter och vackra klänningar och framför allt att få äta av menyn. (jag har faktiskt blivit bjuden på middag av Stefano Catenacci som var chef över bröllopsmiddagen igår..hihi lite mallig;-))
J tyckte vissa såg ut som de skulle på maskerad och tyckte att Viktorias mantel var lite väl lång. Mantel?! Det hade varit ok om det var V 5 år som sa så men J 35??hmmm...Jag gillade drottning Silvias smycken bäst riktigt fina.
puss kram
anna

lördag 19 juni 2010

sol, hav, vänner, mat & vin....

Igår kväll var vi på Långedrags Värdshus tillsammans med härliga vänner (och Marc). Vilken underbar uteservering de har. Där trivdes jag! Härliga bänkar med massvis av vita kuddar, plädar & fina lyktor. Vi åt & drack super mumsigt, och vi kunde sitta ute heeeela kvällen! Solen lös länge på oss men när den gick ner svepte vi in oss i filtar och fick dricka lite mer vin för att hålla värmen. Tack mina söta vänner för en skön kväll med er!







Puss & kram
Anna


onsdag 16 juni 2010

husägare????


Väktaren har blivit inlåst i kassavalvet på banken....så därför har banktanten inte hört av sig på ett par dar...hahaha verkar ju helt sjukt. Vi håller på att bli husägare till ytterligare ett hus denna gång ett lite mindre där vi kan tillbringa vintersemestrarna. Men allt tar så onödigt lång tid, allt vart ju klart, lite juridiska smådetaljer som skulle fixas och sen det sista med banken å nu sitter de inlåsta i bankvalvet ;-) Låter ju som en extremt dålig bortförkaring men kanske ändå inte...Hallååååå!! Vi vill nu!! Inte sen.....Jag har ju redan målat upp en bild i huvudet hur det kommer se ut när jag har gått lös med lite färg & fix. Fin fint kommer det bli och alla härliga vänner är välkomna att hälsa på.

Nu ska jag pyssla om min lilla sjukling R som blev matfögiftad härromdagen :-(

Puss & kram

anna

söndag 13 juni 2010

dockskåp...

I veckan så fick vi i uppgift att göra ett förslag till en mässmonter för ett möbel företag. Vi jobbade i skala 1:10 och vi använde oss mycket av materialet kapa. Ett väldigt roligt material att arbeta med. Pilligt men otroligt roligt.
Elin & Liselotte limmar fast tyget till vår monter... Söt liten stol...








Tavlorna har ju såklart min duktiga Rasmus gjort....




Så här blev vårt lilla dockskåp....





lördag 12 juni 2010

Mystik & goa drinkar...


Igår fick även jag sommarlov,härligt!! Det fick firas med lite vin, drinkar, vänner och en kväll på stan. Vi hamnade på Port Du Soleil vilket var super kul och vi hade en rolig kväll. Det var verkligen kul att se hur kajskulet förvandlats från ett trist räkfrosse hak för mindre roliga människor till en härlig oas i medelhavskänsla med grym musik och massa glada roliga människor! Kul också att jag fick träffa mina gamla arbetspolare från smaka tiden som sedan blev mina arbetsgivare på Bliss och som nu bla driver denna fantastiksa krog. Ni har verkligen lyckats! Gillade starkt miljön och inredningen. Mycket tyg blandat med kristlall kronor, disco kulor & sköna sängar..lite mystik..mi like :-)

Jag skulle sova hos mina föräldrar (de bor lite centralare) , så när jag smyger in där vid 4 tiden så hör man...Anna är det du? Då ligger mamma på soffan och har inte ens gått och lagt sig. Men mamma jag är ju vuxen du behöver ju inte sitta uppe och vänta som när jag bodde hemma för 16 år sen....men det gjorde hon och hon frågade även om jag ville ha nåt att äta. I love you mamma!

Puss & kram

fredag 11 juni 2010

Sommarlov!

Så här glad blev E när han fick sommarlov! Det känns ju helt galet men i går slutade R 9:an. Det fick firas efter R önskemål, Smörgåstårta & cider.
Här skålas det...mums!





Världens finaste R redo för att gå på bal! Så himla fin. Vad hände egentligen....hur kunde han bli så här stor?? jag har ju ändå inte åldrats någonting under tiden.




















Nu äntligen är denna vecka snart slut, men visst den har varit super kul! mycket har hunnits med men inget bloggande :-(
Tre skolavslutningar, inköp av kläder & kostymer, rulltårtebak, utflykter, modellbygge, terminens sista redovisning och ev ett hus köp i Sälen....Snart ska jag ut och fira mitt sommarlov!

lördag 5 juni 2010

Lördag i Villerkulla.

Idag har vi haft en riktigt slapp lördag i villa villerkulla. Eftersom jag brände mig såå igr blev det inte playan för mig idag. Jag fick nöja mig med att vara påklädd och njuta altan liv. Inte så dumt det heller, blommorna fick sig en dusch...


Och potatisarna sticker upp i landet...



Vattnandet blir ju såklart mycket roligare med min fantastiska kanna!






Även rose'n smakar godare i mina fantasiska glas som jag fått av mina fantastiska vänner. Tack till er!












Här byggs det flygplan av V och hans nya polare.






Glass paus på tre toppar i Gottskär...muuums!








De är godast med sina nygräddade våfflor och de doftar ljuvligt.








Killarna hänger hos grannen och spelar fotboll...











Jag passar på att njuta av mitt goda rose' i kvälls solen.









ZzzzzzzZzzz......









Lovely saturday!

puss anna









fredag 4 juni 2010

Vattendagen!

Klarblå himmel, strålande sol & röd som chili! Idag var det den traditonella vattendagen på E skola. En underbar heldag nere i gottskär tillsammans med hela skolans elever alla lärare och ca 40 föräldrar som har en dag i och kring vattnet. Så häftigt att se alla med såå stora leenden och med sån respekt för varandra. Vi har Spelat kubb, beachwolley, fångat krabbor, badat, paddlat kanot seglat jolle och övat livräddning. Vädret har varit helt fantastiskt, inte ett moln på himlen på hela dan så trots att jag smort in mig ser jag ut som en korkad turist....röd röd röd. Men hellre bränd än blek ;-)
















Puss & kram
anna