lördag 31 juli 2010

fin fina lampan.

Lördag kväll!

Efter allt städ, tvätt & fix i dag tog jag mig en liten spring runda. Det var faktiskt riktigt skönt trots att benen fortfarande är väldigt seeeega,tunga och att det började dugg regna. Men någon middag orkade vi inte laga idag, jag föreslog att vi skulle gå ut & äta någonstans men J var inte pigg på det tyvärr (en annan dag idag e jag för trött) hallåå hur gamal är du?! Det fick bli thai take away och massvis med godis. Snart blir det film soffan och "snabba cash".
Ha en härlig kväll.

puss & kram
En galet vacker lampa som jag mer än gärna hade haft hos mig!!

home...

Sweet home...


Sååå skönt att vakna upp i sin egna säng. "Borta bra men hemma bäst" så är det faktiskt och så ska det väl också vara. Idag blir en riktig hemma dag med massa tvätt & städ fix. Mindre roligt men känns ändå helt ok. Kidsen har längtat efter sina kompisar och är redan ute leker,så jag hinner nog sätta mig på altanen en stund med nya numret av Elle och en kaffe.

Ha en härlig lördag!
puss

fredag 30 juli 2010

Saint Tropez

Nu är det snart 5 år sedan som jag och J gifte oss. Tiden går verkligen fort! Vi tillbringade vår bröllopsnatt på ett underbart hotell i Saint Tropez. Längtar verkligen tillbaka och hade gärna åkt dit för att fira våra 5 år.
Här kommer lite bilder från ett annat härligt hem i Saint Tropez.
dream on
anna

torsdag 29 juli 2010

Sälen!

Fin stubbe på vår tomt!

God kväll torsdag!
I dag har vi invaderat äventyrsbadet på Experium. Galna glada bad killar. Det var riktigt roligt och lagom med folk så det blev inga köer till rutchkanorna. Elliot gjorde säkert tusen bakot volter och lyckades med att få halv experium till att prova. Han har sån energi...pjuh! Nu 8 timmar senare är vi rätt trötta och nöjda så nu blir det krämig chili pasta med kräftor!


Lite cykelbilder som Rasmus fotat.

En bläckfisk.


Puss Anna

onsdag 28 juli 2010

Rosa = glädje.

God morgon onsdag!
Rosa är en färg jag verkligen gillar. Rosa symboliserar kärlek, värme, vänskap & glädje. Man blir så glad av att titta på rosa saker. Det är något barnsligt med färgen och jag är ganska barnslig. Här får ni lite rosa inspiration av mig.
Jag har länge önskat mig dessa Tolix pallar och jag hade gärna velat ha dem i mitt kök och i mitt sovrum i denna läckra kulör.( jag är osäker på vad J tycker)

Grymt snygg trappa i ett vitt hus.
Rosa pioner alltid vackra!!

Puss anna

tisdag 27 juli 2010

våfflor & hjortron!

Idag skiner solen & då skiner även jag! I går kände jag att jag faktiskt hade fått nog av frisk fjäll luft, men idag känns det helt ok igen. Allt är ju såå mycket roligare när solen är framme. Idag tog vi liften upp på toppen och hälften av familjen cyklade ner och vi andra tog en promenad ner. Men jag har ju inte direkt något lokalsinne så vi hamnade ju såklart på andra sidan berget så J fick komma och hämta oss med bilen. Tur jag har honom  :-)
Sen blev det våfflor i våffelstugan i gustavs backen. De har förmodligen världens godaste och fluffigaste våfflor. De är sååååå gooooda!! Alla utan V älskar dem och här brukar vi hamna vid lunchtid vintertid.
Idag kunde vi sitta på en solig altan och avnjuta dessa godbitar med en kall öl. Sommar i sälen är helt ok ändå.

puss & kram anna

vi drar på loppis!


Igår var det regn heeela lååånga dagen! Regn + liten stuga + tre killar = nu slår vi ihjäl varandra! Vi bestämde oss för att åka på en loppis tour, jag och killarna älskar det medans J tycker det är såå trist och bara en massa skit. Han fick stanna hemma och måla istället.För en sekund eller kanske någon minut tänkte jag, tänk om jag lämnar killarna här sätter mig i bilen och drar så får de bli kvar här på loppis och kanske köper någon annan dem tillslut för en billig peng. Vad tyst & skönt det hade varit . Inget mer slagsmål, gap eller skrik. Men nej hemska tanke så kan man ju inte göra. De är ju ganksa goa ändå ( iallafall i bland). Vi var borta i flera timmar och hittade både bra, mindre bra och katastrofala loppisar. V tjatade nästan hål i huvudet på alla som jobbade där, "vad kostar denna? När jag går på loppis så blir jag lite nostalgisk och vill köpa gamla plåt kakburkar, vågar och gammalt porslin, men vart ska jag ha det? Jag har inget gammalt torp och vill ju egentligen inte alls ha de sakerna hemma och jag har redan massvis av det som bara ligger i  källarn. Vi fick ialla fall köpt varsitt fynd under dagen.
E i sina nya solglasögon som han fyndade.
V ville gärna köpa "pulkan", snälla mamma vi kan väl köpa den coola pulkan.
Jag fyndade en gamal socker låda. Den behöver lite fix & kärlek men sen blir den nog fin fin till.....?
puss & kram
anna

måndag 26 juli 2010

rosa godis!

God morgon pink Juicy! Det här är min dagens outfit varje dag här i sälen.
Här hänger den sött varje morgen och väntar på mig. Det finns ingen bättre "mysis" än Juicy Couture's de är både sköna, snygga & helt enkelt outstanding. Idag regnar det så jag kan tänka mig att stanna inne och strosa i denna heeela dan.
Här är lite andra sötsaker att vila ögaonen på när det regnar ute.








I detta sovrum hade jag förmodligen sovit som en prinsessa!












Vitt vitt vitt jag älskar vitt!
puss & kram
anna



söndag 25 juli 2010

bowling match!

I morse gjorde jag det igen, tjohoo va duktig jag är! Jag var ute & sprang igen, denna gången hade jag med mig E på cykel som min PT. " kom igen mamma ska vi se vem som kommer först upp för backen" hans tjat gick oavbrutet och jag flåsandes efter orkade inte få fram några svar. När vi kom hem igen var frukosten framdukad. Nybakta scoenes! Mi like!

Sen tog vi en bowling turnering nere på experium. E kastade iväg sig själv på banan :-D


Jag har rätta stilen....eller?




Mitt gäng = mina motståndare!



Grymme R!



V kom 2:a!







Bowling var riktigt kul jag var ingen vinnare direkt :-(
Men jag hänger inte läpp för det i kväll tar jag dem i Wii!!
Ha en bra söndags kväll
puss anna








lördag 24 juli 2010

Höst spaning!

Nu är snart hösten här....hmmm inte riktigt ännu hoppas jag men visst blir man ändå lite nyfiken och sugen på höst modet?


Här är lite bilder på vad jag vill ha i min garderobe i höst.


Galet snygga skor helt plötsligt försvann ur bild ?? & härlig klänning från Malene Birger vill ha!



















sååå Schyssta jeans från Mauro Grifoni, även harems byxan & blusen & den mosstickade ull västen kommer därifrån. Tyvärr ett ganska dyrt varumärke men men...vill ha!




















Puss & kram



anna

trollskogen!

I morse gav jag mig ut på en löprunda, V cyklade med mig medans de andra fortfarande låg och sov. Det kändes i hela kroppen att det inte var igår jag sprang sist....kan inte ens minnas när det var. Men förhoppningsvis kommer jag göra detta varje morgon iallafall denna veckan. Sen åkte vi till trollskogen i hundfjället och det var ganska poppis även under sommaren. Våffelstugan var ju öppen som tur va'.
Trollkyrkan....

Goa killarna...



V lyckades faktiskt med att leka i bäcken utan att ramla i...
Ha en bra kväll!
puss & kram



lördags inspiration....

Härliga lördag bjuder på härliga inspirations bilder från en av mina favoriter Tine K.






















Gillar gillar.....nu ska vi ge oss ut i trollskogen hörs senare!
kram
anna