måndag 31 januari 2011

Monday!

Måndag och ännu en dag hemma med barnen. Trist när de är sjuka.
I går kväll kom äntligen min fina E hem från sin weekend i sälen. Jag och J fortsätter att gå om varandra denna veckan också. Nu är vi inne på 3:e veckan då vi ses en natt sen åker antingen jag eller han bort. Så är det ibland men nästa vecka tar vi semester hela familjen.
Härligt! Inte för att jag inte känner mig utvilad för det gör jag verkligen. Jag har sovit sååå mycket i helgen och nu sprätter det i hela kroppen för att få hitta på något kul.

Detta hem tilltalar mig mycket! Jag tokgillar lampan och funderar på att byta ut min över matbordet till denna vackra med små tingeltangel som hänger ner.






Hoppas att ni får en bra start på veckan!

puss
anna

söndag 30 januari 2011

Söndagsbilden V 4


Sista dagen på denna långlediga helg bjöd på strålande soool! Vi ringde vännerna Å&T sedan packade vi skridskorna & fikaväskan och sladdade ner till havet. Vilken underbar dag! Jag som varit inne i mässhallar de senaste veckorna och knappt varit ute blev som ett litet barn som äntligen hittat ut!
Det var is is is så långt man kunde titta.

Isen var ganska knöcklig...

..så många vurpor blev det...

..men killarna var lika glada för det!

Det är verkligen härligt när man varit ute en hel dag i vintersolen. Hoppas på många fler dagar som denna, fast ännu mer hoppas jag på att det snart ska bli VÅR!

Nu blir det soffan och solsidan!

Kram på er
anna



lördag 29 januari 2011

Lördags mys!


Hejsan hoppsan på Er där ute i rymden!

Mår ni fint idag? Lördagar är ju härliga. Jag hade en lååång sovmorgon och vaknade inte förrän efter kl 10, då låg V fortfarande och sov! R var underligt nog vaken men så tyst så det märktes inte.V piggnat till lite här idag så vi bestämde oss för att gå på bio.
Vi satte på oss brillorna och såg på Yogi Björn. Jag tycker verkligen att det är så coolt att se filmer i 3D. Filmen var bättre än jag hade väntat mig, så vi hade en super mysig em jag & V. (R ville inte hänga med oss).
Mina andra killar befinner sig i sälen och denna gång har E med sig sin kompis M. De har sååå himla roligt!
 Här kommer en liten hälsning från dem.




Nu puttrar den indiska grytan i bakgrunden så nu är det bäst att jag springer dit.
Ha en underbar lördagskväll!


puss
anna


fredag 28 januari 2011

Välkommen..

 ...härliga fredagskärlek!

Hoppas att ni mår prima idag när det är fredag och allt vad det innebär. Jag känner mig på riktigt bra humör idag! Det är nog fredagskärleken som infunnit sig. 
Jag skulle skrivit en tenta imorse men tyvärr har jag en liten sjukling här hemma så det blev myskläderna idag också. Ganska mysigt det med faktiskt. Jobbigt bara att få en massa tentor släpandes. Jag tar ju min examen i juni och börjar få lite smått ångest...vad ska jag hitta på?! Men det löser sig säkert.

Ta en funderare på citatet ovan.



Ikväll blir det middag på stan med vänner, det blir ett härligt avslut på denna veckan.
Men innan kvällen ska här bakas & fixas & wiiias

Ha det fint bästa ni!

pöss
anna


torsdag 27 januari 2011

Hemmamys!


Nu är jag på hemmaplan igen! Den 3:e mässan avklarad, skönt men också lite tomt! Tre intensiva dagar i Norge med mycket jobb och väldigt mycket skratt. Det känns i hela kroppen att man jobbat mer än vad man normalt brukar göra ca 15 timmar om dagen. Men vi har samtidigt haft väldigt roligt, ju tröttare vi blev ju mer skrattade vi. Ojojoj vad vi har flamsat & fnittrat, nivån var inte så hög i slutet. Byggkillarna som var med  blev riktigt trötta på oss och bokade bussbiljetter hem från Norge för att slippa åka med oss flamsor i bilen.Haha..

Så idag har jag slappat runt i tofflorna, bläddrat i massvis med nya magasin och sovit en stund på soffan med min lille febriga stackars V. Tempot har varit mycket låångsamt, mys mys.

Hittade dessa härliga bilder från en underbar coffee shop i Sydafrika.


Det finns lite för få ställen som det här i kalla Sverige.





Visst ser det härligt ut?!

Ha en bra torsdagskväll alla fina, imorgon är det fredag!

Kramis
anna

tisdag 25 januari 2011

Husdjursmatte???

"Hej mamma! Vet du jag & V ska få ett husdjur!! Eller varsitt ska vi få. Kan du gissa vad..??..Det börjar på H."


Oj då tänker jag som befinner mig i Norge och vi har inte ens pratat om att skaffa något husdjur vi har däremot pratat om att vi absolut inte vill ha några djur.
" Nej lilla hjärtat jag vet inte, vi ska ju inte ha några djur".
"Jo, pappa har lovat, det börjar på H och är jätte söta. Den andra mamman tyckte också att de var söta och mjuka."
Den andra mamman??? hmmm...finns det fler när jag är borta..??
"Vad var det för en mamma?"
(Tydligen zooaffärens mamma.)

"Hamster!!!"
Nej, vet ni vad vi ska absolut inte ha någon hamster, det är nog det sista djur jag skulle vilja ha. Det är ju råttor!!! Vad gör jag nu?
En hund hade varit mer ok, men en hamster!

Visst att jag passar på att handla hem saker när J är bortrest, men det är ju "bra att ha" saker såsom soffor, fåtöljer eller  kläder, INTE ett djur och absolut inte en Hamster.

Hjälp mig nu snälla ni, hur gör jag????
Hoppas verkligen på lite pepp och tips.

kram
anna


måndag 24 januari 2011

God morgon sköna böna!


Jag befinner mig i Norge för ytterligare en inredningsmässa som ska pyntas. Jag har sovit som en gris heeela låååånga natten. Igår morse gick jag upp 4.45 vilket jag inte tycker är ok. Idag 6.15 vilket också egentligen är på tok för tidigt när man jobbar till 23.00...men men jobbet är ju skitkul och då får det vara så. Jag är ingen morgon människa och kommer nog aldrig att bli hur jag än försöker. Goda våfflor blev det till frukost idag. Mumsfilllibabba!


Här är en av mina arbetskolleger som lyckades lägga den första ordern! (en mix) Tjoho! 

Jag har ju inte hunnit berätta om formex så mycket. Men jag träffade ju iallafall min M Montazami tillslut. Oj vilken underbar människa. Lika härlig som på tv. Pratade och skojjade med alla.Men shit vad lång hon är!
Träffade ju även Ernst, kanske inte riktigt så fachinerande som M men han höll ett föredrag i pesonlig inredning och jag blev faktiskt positivt överaskad. Han fixade det bra.
Mässan var bra men inte mycket som var wow tyvärr.Mycket som är samma från år till år. Fast lite godbitar hittade jag allt. Shoppade även lite....så snart kommer den hem min fin fina buddah!

Nu en fullpackad bil utanför, bäst att skynda mig.
Hörs ikväll.

Puss
anna


söndag 23 januari 2011

Söndagsbilden!



V på väg till Harry Potter kalaset.

Godmorgon sköna söndag!

Igår var V bjuden på ett Harry Potter kalas, vi hade vetat om det i 3 veckor men ändå var vi som vanligt ute i sista sekunden för att hitta kläder.
Jag ringde runt som en tok igår till alla leksaksaffärer i hela göteborg, kungsbacka och ända ner till varberg, men ingen hade en Harry Potterdräkt. Konstigt!
En förtvivlad liten kille med stora sorgsna ögon satt i soffan och ville då inte gå på något kalas. 
Så, det var bara att rota fram vad man kunde hitta, V skjorta, J randiga slips, min älskade vårkappa och en kinapinne till trollstav.
Simsalabim V blev lycklig och såå fin!


Idag är jag lite småseg, vi hade fina vänner här på  middag igår så det blev några glas vin och småprat sent in på natten. 
Nu är det bara att rycka upp sig för nu är det handbollscup som gäller.

Hoppas ni får en riktigt lovely sunday med så få måsten som möjligt.

Puss anna 



fredag 21 januari 2011

Fredag kväll med SJ!

Nu tuffar jag hem igen efter en otroligt rolig och lärorik vecka i Stockholm. Jag måste erkänna att jag känner mig rätt sliten! Kroppen knakar och fötterna surrar, ett tecken på att man jobbat bra ;-). Det var synd att jag inte hade en stegräknare på mig under veckan så mycket som jag har gått. Skorna känns sådär fräscha just nu så min skosamling blir antagligen 2 skor mindre.
Det kan jag leva med!

Jag har just tuggat i mig en majjomacka med räkor på tåget. Finns det verkligen någon som tycker att det är gott med sådär mycket majjo som det alltid är på deras (och många andras) mackor?? Jag trodde först jag hade 3 ägg på min macka men nejdå det var några klickar eller högar med majjo. Usch & fy!! Tur jag hade lite smågodis och min favvochoklad...marabou polka!

På Formex idag var det fullt med folk som irrade runt. Jag har sugit åt mig massor av inspiration och varje gång jag är där så blir jag väldigt sugen på att öppna en butik.
Ska man våga?
Egentligen handlar det nog inte om rädslan utan om att jag vill göra så mycket. Jag trivs med att ha många olika projekt. Hmmm...funderar vidare...

Om en stund ska jag äntligen få träffa mina kärlekar igen, som jag har längtat!





Hoppas ni mår prima.
Ses i morgon.

pöss
anna



torsdag 20 januari 2011

Tjingeling!


Man kan ju nästan tro att jag har somnat här uppe i stockholm, men det har jag verkligen inte! Idag slog portarna upp för Fromex och alla utställarna som har jobbat och slitit under alla dessa dagar fick idag sin första bekräftelse. Roligt!
Jag har även varit kvar och sålt idag vilket var riktigt roligt, vi är ett härligt gäng som har jobbat och som kul ihop.
I morgon ska jag ha en hel dag på mässan då jag ska gå runt och kika och gå på lite föreläsningar, bl.a svenska moderådets trendanalys. Alltid kul att höra vad som komma ska.
Mässan i år känns iallafall sprudlande och färgglad!
Gillar gillar!

Maria Montazami har ju en egen monter här på mässan med bl.a sina "tossels" så den svängen förbi henne ska jag absolut gå.
"Mums"


Go natt sötisar hörs imån.

Kram
anna









tisdag 18 januari 2011

Grus i ögonen!


God kväll fina ni!
Jag har grus i ögonen och önsakde att jag hade en låång sovmorgon i morgon. Men det hinns inte med, det får vänta tills på lördag. I dag blev ännu en lång dag i montern med arbetarbyxorna på! Det är sååå mycket saker, stora saker, småsaker, fina saker och mindre fina saker som ska få sin rätta plats i montern. I morse låg allt i ett stort kaotiskt hav men nu har det mesta hittat hem. Jag har fotat och ville visa er röran här innan allt blev fint, men jag har glömt kabeln till datorn så jag kan inte föra över bilderna. Skit också!!
Ska höra om någon annan har med sig.
Efter denna intensiva men roliga vecka i Stockholm och nästa vecka i Norge så känner jag att det hade varit riktigt riktigt härligt med en weekend med min kärlek på spa. Jag har spanat in Vann, någon som varit där? Jag tycker det ser riktigt nice ut!




Nu ska jag krypa ner under täcket och toksova!

Kram på er
anna

måndag 17 januari 2011

Dag 1 i veckan!



Idag står det jobb, jobb & jobb på listan. Vilket är rätt kul! Så inget långt inlägg idag inte.
Men lite inspiration hinner jag med.
Detta härliga hem kan ni läsa mer om här. Jag tycker det ser underbart charmigt och personligt ut.
Vad tycker ni?





Kram på er!

anna

söndag 16 januari 2011

Glorious Mix


Vårens tema på Formex är Glorious mix
I vår möts blandningen av det personliga, mixade, återbrukade och det designade, moderna jetset livet i en ...Glorious mix.


Just nu sitter jag på tåget upp till Stockholm för mässmonterbygge på formex.
Jag har laddat upp med mat, muffins, godis, kaffe och ett helt gäng inredningsmagasin ändå var jag tvungen att även skaffa internet så jag kunde surfa lite. Mannen jämte mig tror nog jag lider av någon bokstavssjukdom (vilket jag förmodligen också gör) så som jag flänger runt, äter,pratar i telefon och tokbläddrar i alla tidningar. Tur jag inte bokade tyst avdelning vilket jag funderade på.
Själv sover han räv. Han kanske helt enkelt tjuvläser...??
Kan ju tro att jag ska åka hela natten men det tar ju bara 3 timmar.

Synd är ju att jag missade första avsnittet på solsidan, vilket ni troligtvis tittat på nu.
Var det bra?? Jag älskar solsidan och hoppas på att det kommer någon repris snart.

Heeela långa veckan kommer jag att vara på plats på formex så det blir nog en hel del mässinfobloggande från mig i veckan.

Ha det bäst!

Pöss
anna





lördag 15 januari 2011

Lördags mys!


 
God kväll fina ni!

Vad har ni haft för er idag? Snöbollskrig? snöänglar eller bara myst?
Vi har haft en helhärlig lördag. Slappat, städat och vart ute en stund i snön. Men vad blöt den har blivit hoppas inte den försvinner riktigt än.
Vi skulle ha härliga vänner på middag idag men tyvärr blev de sjuka så de kunde inte komma :-(
Maten var redan inhandlad så vi fick äta dubbelt upp.
 bordet hos oss idag stod det:


Marinerade oliver & soltorkade tomater
Varma chips
~
Hälleflundra
Gratinerad rödbetsmousse med chevre
pressad potatis
basilikasås
~
Chokladfoundant

Mumsfillibabba, det blev riktigt gott!
Nu ska vi köra en familjeturnering i tennis på wiiiiiiiiiiii!

Jag kommer vinna stoooort!!

Ha det så bra!

Pöss
anna







 

fredag 14 januari 2011

Frrriiiday!!!


Hej på er alla härliga läsare & bloggerskor.
Nu är jag hemma igen efter 2 intensiva dagar i jönköping. Jag har varit där och jobbat, byggt en mässmonter. Ojojoj, denna gång gick inte allt som jag tänkt mig. Det var på tok för mycket varor, för lite tid och för lite folk. Jag har byggt den förut men denna gången vet jag inte riktikgt vem som hade tänkte till eller inte tänkt till ;-)..hmmm. Men efter mycket suckande, arga miner, glada skratt och mycket mycket slit fick vi tillslut ihop det. Det blev väl bra tillslut och jag hoppas att kunden blev nöjd.
Det blir ju oftast bra i slutändan.
Nu är jag hemma i 2 dagar sen tuffar jag vidare på jobb.


Som ni säkert alla redan vet så har vår duktiga bloggerska Elin kling ritat en kollektion exclusivt för HM.
Kollektionen släpps den 3:e februari och jag ser fram emot detta.
Jag gillar Elins stil, avslappnad och coolt feminim. Så jag hoppas på att finna något kul.







Nu ska jag påbörja ett lampprojekt till V rum.
 Hoppas att det blir bra och att jag kommer slutföra det. Jag har en tendens att påbörja tusen projekt och väldigt svårt att slutföra dem. Hinner tröttna innan det blir klart.

Hoppas ni får en lovely fredag mina vänner!

puss
anna

tisdag 11 januari 2011

Tisdagens tema djur!

God kväll alla finisar!

Jag är ju med och bloggar i fabriken ett forum för inredningsbloggar. Jag har inte varit så aktiv där det sista men tänkte nu att jag skulle bli lite bättre på det igen.
Tisdagstemat denna vecka är djur i inredningen. Jag har kikat runt här hemma men finner inga djur hos oss, förutom en massa gossedjur. Jag har haft en kopläd på golvet men den slängde jag ut på altanen en sommar och den fick aldrig mer komma in.
Jag är nog ingen djurälskare direkt men denna söta elefantkudde från Svenskt tenn hade gärna fått flytta in hos mig.

Vill ne ser mer inspiration på Djurisk inredning så kika in här.

Nu ska jag packa lilla väskan för imorgon åker jag på jobb i Jönköping.

Puss
anna

måndag 10 januari 2011

Måndag!

Första dagen jag behövt ställa klockan på 1 månads tid. Ojoj, det var ganska jobbigt faktiskt. Inte van vid att vara uppe vid sju.
Så idag har jag fullt av grus i ögonen.
I morgon ska även barnen iväg till skolan...pjuh, hur ska detta gå?








Vi får försöka springa i säng så fort vi kan.

Ha en bra måndagkväll!

puss
anna

söndag 9 januari 2011

Söndagsmiddag?

Goddagens söndag!

Idag är sista dagen på min långlediga ledighet. Krafterna är samlade och vitaminerna är inskaffade. Imorgon startar skolan igen och det är nu min sista termin sen tar jag min examen. Jippie!
Min sista lediga dag gör jag inte mycket alls, myser runt i min nya fina morgonrock som kommer från en ny webbutik som jag kommer berätta mer om i ett senare inlägg...fortfarande lite hemlig..spännande!

Lite vackra matplatser visar jag  idag!







Idag vill jag helst inte äta min middag i vår egen matplats utan hade kunnat tänka mig en god söndagsmiddag på någon god resturang. Ska höra med resten av familjemedlemmarna om förslaget låter intressant.

Vad har ni för er en söndag som denna?

Love
anna





lördag 8 januari 2011

Alvin...

... & gänget var på brunch hemma hos oss idag.



Han är ju så vansinnigt go och jag blir så sugen på en liten plutt när han är här. Men NEJ vi ska inte ha några fler. Han har så mjuka gossiga kinder och jag vill gärna nypa i dem, förstår att småsyskon oftast har svårt för att veta var gränsen går mellan att klappa och nypa. Tur att syrran min valde att skaffa en till goding så jag kan få njuta lite av honom :-)

Brunchen idag bestod av bla Lailas goda scones med cremecheese & lemoncurd, Stinas grötplättar, jordgubb & mangosmoothie & Viggos kladdkaka.

Kameran är fortfarande inte min vän :-(

Hoppas ni mår fint alla glada och att ni har en härlig helg med mycket godsaker & kärlek.

Puss
anna