fredag 22 april 2011

Påskhelg!



En otröttlig E!

Hello härliga lååångfredag!
Vi befinner oss i sälen med härligt sällskap och gassande sol . Helt underbart! Så varmt så varmt, snön smälter mer & mer för varje timme och solen är riktigt het. Mi like!
Killarna får aldrig nog av skidåkningen, vilken energi de har. Upp & ner, hopp & snurr.





E hade nog hoppats på dygnetrunt öppet här i tandådalen.

Vi har fina vänner på besök i stugan över påsk och det är så mysigt! Efter en riktigt bra och lång dag i backen avlsutade vi kvällen med skate utanför stugan och en härlig grill.
Våren är bäst!!

Hoppas ni får en härlig påskhelg kära vänner.

puss
anna

tisdag 19 april 2011

Hipp hipp hurra...idag är det min födelsedag!

Men det har faktiskt inta alls känts som en födelsedag. Vanligtvis när jag eller någon annan i familjen fyller år så får man kaffe & tårta på sängen och ett gäng med glada sjungandes grabbar studsandes i sängen. Men idag vaknade jag upp helt ensam. FY vad trist det var! Ingen tårta, inga presenter, inga blommor inte ens en kram! Men jag har fått en massa massa snälla och glada gratulationer på telefon och Fb. E & V har ringt och sjungit flera gånger idag. Det känns iallafall bra.
V undrarde hur många år jag fyllde när jag berättade det så: "oj mamma så gammal, har du fått några streck nu då?" Streck??? " Ja, som Åke har" ( min fina morfar som fyller 96)
Njae inte riktigt så många streck kanske men några bittra finns där allt tyvärr.
söt liten kille.

Aldrig mer vill jag fira min födelsedag ensam. Trodde inte att det skulle kännas så trist men....det sög!

Jag har roat mig på min dag med en skoluppgift i materiallära. Roligt ämne...hmmm..jodå, man får göra det lite skoj. Vi ska skriva om varsitt material och göra en liten redovisning/exponering.

Snö....nej cellplast. Här nere i vår källare med grannens såg exprimenterar jag så nu ligger det små frigolitkulor över allt.

Lite färg på det och vips...

....lite Engelsk konfekt!

I morgon åker jag till sälen för att fira påsk och åka lite skidor. Jag hoppas på en stor gul sol!

Puss
anna

fredag 15 april 2011

Fredags kärlek!




Fredag em med my lovely family!!
Jag tokälskar fredagar, man är lagom sliten efter veckan och har hunnit längta efter att bara hänga och umgås med sina kära. Nu har jag precis dukat bordet så som det brukar se ut hos oss på fredagar, fullt av goda ostar, knäcke, oliver, chips, skaldjur och vin.
Så nu kan kvällen och helgen börja!

Hoppas ni alla mår fint och att helgen blir full av sol & kärlek!

love
anna

onsdag 13 april 2011



Hej på er!

Nu var det ett bra tag sen jag var här. Varken orken eller inspirationen har funnits. Min finaste morfar har varit dålig och var på väg att säga hej då, men som tur är så vill han hänga med oss ett tag till. Min morfar är världens bästa och jag vill verkligen att han ska leva för alltid och tusen år till!
I sommar fyller han 96!!

Om jag hade en sån här fin studio skulle jag kunnat ha en kreativ atelje där. R hade kunnat måla i fred utan att vi klagar på att golven blir fulla av färg. Fint!
Det är en grekisk arkitekt som ritat detta vackra lilla hus, spännande. 



Hoppas ni mår fint allihop!

love
anna

onsdag 6 april 2011



Längtar längtar längtar efter sommaren! Våren kan väl iallafall komma?! Jag fryser fortfarande varje dag och jag är såå less på det. Jag vill ha sol och åtminstonde 20 grader NU tack. Det är ju så härligt att få hänga på altanen hela dagarna och kvällarna. Frukost ute och middag ute, mmmm I like!


Så här såg det ut på en del av vår altan förra sommaren, i år drömmer jag om en riktigt stor och skön soffa. 
Den här ser ju alldeles perfekt ut!


Sen kan jag tänka mig att bygga mer altan och gjuta så mycket som möjligt runt om så jag slipper en massa ogräs och tjafs.
Men varje år åker jag iväg och handlar en massa växter och tänker att det ska bli så lummigt och fint på vår tomt, men när jag väl lastat ut alla växter har jag redan tappat lusten och de står kvar oplanterade på gräsmattan  tills de vissnar. Sån är jag :-)

Men soffan den skulle jag ta hand om!

puss






söndag 3 april 2011

Söndagsbilden V 13


Tänk vad härligt det är när man får leka med färg. Att få slösa och hälla ut dyrt nagellack är en tanke jag ofta tänkt men sällan gör då det faktiskt är lite slöseri. Men nu fick jag möjligheten och jag tog den!
Detta är en liten del av skyltningen jag gjorde förra veckan.
Jag lovade ju att visa bilder men de blir inget bra då allt speglar sig i fönstren.

Helgen hemma hos oss har varit lugn och slapp. Lååånga sovmorgnar och inga måsten.
Idag var vi iväg och spelade bowling, jag är riktigt riktigt grym på det där ;-)

Hoppas ni haft en skön helg och laddar upp er för en ny rolig vecka!

Puss
a