tisdag 18 maj 2010

lite mer glamour tack!


Go natt lantmaja nu får det vara färdigt i trädgården på ett tag. Några gröna fingrar har jag ännu inte fått mest bruna av all jord. Nu vill jag ha lite mer glamour! Längtar efter en kväll på stan med mina goa vänner, det var alldeldes för längesen....Så hör av er om ni är sugna på att gå ut. jag längtar till alla härliga uteserveringar som snart borde öppna och varma. Sommartid kan jag verkligen sakna stan, (å mitt änggården) visst havet är ju helt underbart och jag vill inte vara utan det men det finns inga mysiga resturanger och uteserveringar som man kan hänga på här, tyvärr. På sommaren vill man ju gärna ha allt, sol bad stranden resturang shopping bar party. Så är det iallafall i Barcelona, underbart grym stad som har allt.


Det kanske är där man ska bo...
Puss & kram


anna

2 kommentarer:

  1. Hej Anna! Jag är redo för en AFTER WORK nån härlig em. Vi kan sätta oss på Que Pasa // el Corazon osv. och leka att vi är i Barcelona. Men inget slår väl ett underbart Sverige heller när det är som bäst. Tänkte komma o hälsa på Er snart ju!!! hur har Ni det i helgen.
    Älskar att läsa din blogg. Jag blir stolt över dig! Du är så duktig!!! KRAM

    SvaraRadera
  2. Det gör jag gärna, låter som ett bra alternativ till Barcelona.! Ni får gärna komma snart, ska kolla hur det ser ut ihelgen. Roligt att du läser min blogg och att du gillar den.
    Puss

    SvaraRadera