måndag 18 oktober 2010

Brrrr....

....fy vad trist väder vi har här nere i dag då'!
Regn, det som har varit så soligt och fint i flera veckor varför regn?! Dessutom blåser det också helt galet mycket. Gillar inte.
I dag har vi gjort något som vi nästan aldrig gör, åka  till Ica och handla hela familjen, Jag blev snabbt påmind om varför vi inte brukar göra det. Suck! När jag går där inne annars sjäv så brukar jag undra varför en del tar med sina skrikiga barn in i affären hur kul har de där? Men idag var det våran tur. Vi hade precis sådana barn med oss idag. Jag hotade (ja jag gör det ibland) till o med V med att sätta ner han i en tants vagn och att han skulle få åka med dem hem istället. Hemsk jag är va? E kör runt med V i vagnen som en tok och plockar ner allt möjligt sött i vagnen. När V började blöda i läppen var det dags att gå ut, så nu var vi färdig handlade och vi lovar att vi kommer inte tillbaks på länge :-)
Nu sover de små trollen och ser ut som snälla söta ljus...hur kunde jag bli matt på dem?? Själv har jag kurrat upp mig framför brasan med gott te, knäckisar och lapen.


Det absolut godaste Lapsang tee't.Bloggplatsen!


kram & puss
anna

2 kommentarer: