onsdag 20 oktober 2010

Stugan!

Kolla det är redan snö sälen!!
Bilden är tagen i morse (inte av mig) shit va snö!!

Vi är så glada över vår mysiga stuga och jag längtar verkligen tills vi ska åka dit igen. Vi kommer att hyra ut stugan en del i vinter och då gärna till vänner, vänners vänner osv. Så alla ni mina goa bloggvänner får självklart hyra stugan.

Stugan är ca 50 kvm med totalt 8 bäddar. 2 sovrum ett med en dubbelsäng och ett med 2 st våningsängar samt en bäddsoffa i allrummet. Allrum och kök i ett med öppenspis. Badrum med bastu.

 Vill ni se fler bilder eller vill ha mer info om stugan så fråga gärna, ni kan även maila mig på salenstugan@telia.com


Ha en bra dag!

Puss
anna
5 kommentarer:

 1. Saa utrolig mysigt dere har det paa "stugan"( vi kaller det "hytte" i Norge :)
  Faar meg til aa lengte til fjellet, og til min mammas hytte hjemme i Norge. Den er riktignok ikke saa fin som den her men...

  Burde ikke vaere noe problem og leie ut den der nei :)

  Ha en fin kveld!
  klem Nina

  SvaraRadera
 2. Jag skulle mer än gärna hyra stugan! Har lite svårt att få ihop det med semestern bara, vi planerar en två-veckorsresa till solen i feb/mars. Men den är hur fiiiin som helst, ni har gjort den så himla bra verkligen. Så att få den uthyrd får ni garanterat:)

  SvaraRadera
 3. Superfin stuga. Jag hör av mig ang hyra :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Den ser så mysig och fin ut, jag hoppas på att kunna åka upp med mina killar.

  / Mia

  SvaraRadera
 5. ah sa fin!!!! Inte alls som vinterstugor jag ar van att bo i...denna ar verkligen ombonad coh hemtrevlig och mysig! Jag skulle garna hyra i framtiden sa jag sparar denna lank till nasta gang jag kommer hem till Sverige!

  SvaraRadera