söndag 16 januari 2011

Glorious Mix


Vårens tema på Formex är Glorious mix
I vår möts blandningen av det personliga, mixade, återbrukade och det designade, moderna jetset livet i en ...Glorious mix.


Just nu sitter jag på tåget upp till Stockholm för mässmonterbygge på formex.
Jag har laddat upp med mat, muffins, godis, kaffe och ett helt gäng inredningsmagasin ändå var jag tvungen att även skaffa internet så jag kunde surfa lite. Mannen jämte mig tror nog jag lider av någon bokstavssjukdom (vilket jag förmodligen också gör) så som jag flänger runt, äter,pratar i telefon och tokbläddrar i alla tidningar. Tur jag inte bokade tyst avdelning vilket jag funderade på.
Själv sover han räv. Han kanske helt enkelt tjuvläser...??
Kan ju tro att jag ska åka hela natten men det tar ju bara 3 timmar.

Synd är ju att jag missade första avsnittet på solsidan, vilket ni troligtvis tittat på nu.
Var det bra?? Jag älskar solsidan och hoppas på att det kommer någon repris snart.

Heeela långa veckan kommer jag att vara på plats på formex så det blir nog en hel del mässinfobloggande från mig i veckan.

Ha det bäst!

Pöss
anna

5 kommentarer:

 1. Inget avis på dig:) Jag vill också till Formex. Har inte varit där på flera år så nu funderar jag för fullt. Spännande att se fdina blogginlägg därifrån/ Kram Anne

  SvaraRadera
 2. Det var inget speciellt första avsnitt av "Solsidan" nu ikväll. Man hade ganska höga förväntningar på premiären. Bättre kan de! Men några garv blev det ju;)

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Jag ska dit på torsdag (hoppas jag)... den här veckan är tiden så snål mot mig & massa deadlines, men en liten tur. Ser fram mot din spaning, även om jag hinner dit.
  Lycka till!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej! Kul att du hittat till min blogg:-) Låter väldigt trevligt med formex. Jag har tyvärr ingen möjlighet att åka dit denna gången men hoppas jag kommer iväg i augusti ist. Hoppas du får en inspirerande tid i huvudstaden!

  Josefine- at home

  SvaraRadera
 5. Åh, ser fram emot färska uppdateringar från mässan!

  Träffande ordspråk i förra inlägget också, så rätt så rätt:)

  Ha en skön vecka i Stockholm! Kram Therese

  SvaraRadera