tisdag 15 februari 2011

Glasklart!


Jag är svag för gamla glasflaskor och glasvaser. De är så vackra och dekorativa. Vita, genomskinliga, blåa eller gröna. Alla är de vackra. De påminner lite om oss människor ingen ser likadan ut alla har de olika färger eller skiftningar och ingen är perfekt. Men alla har vi någon skönhet.
 Finast är att blanda flaskorna och sätta dem i en grupp. Jag har ofta ljus eller blommor i mina.
Dessa underbara flaskor fann jag på Rabens atelier.


Visst är de vackra??

Hoppas ni har en bra kväll alla fina!
Jag har egentligen tusen saker att hugga tag i, men får inget gjort. Varför är det så?? Jag vet att jag har massvis att fixa med för att inte stressa ihjäl mig resten av veckan, som faktiskt är ganska fullspäckad. Ändå får jag inget vettigt gjort.
Någon som känner igen sig? Eller är det kanske bara jag som är sån där?!

Det kanske blir bättre i morgon.

Sov gott
anna

4 kommentarer:

 1. Men herregud...jag kommenterade precis "Landinskan" med glädjerop om att vi visst delade en passion! Glasburkar och glasflaskor=) Men vi är ju fler ju! Haha va härligt! Ska vi bilda klubb ;)

  kraaam Tina

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Underbara flaskor.
  Jodå jag känner igen det där, du är inte ensam :-)

  //Mia

  SvaraRadera
 3. Men Anna Anna. Dessa ljuvliga flaskorna med texten Peace såg jag på ett inköp av Rabens Saloner. Och blev helt förälskad! Jag frågade aldrig var jag kunde köpa dom för jag tog förgivet att det var rekvisita som var köpt någon annan stans. Rabens Showroom är riktigt vacker och där stog en och charmade mig. Super tack för tipset om var jag kan köpa dom! Du är bäst och du har gjort min dag idag! Gillar din blogg:) kram CC

  SvaraRadera
 4. Så fina flaskor!

  Och att jag känner igen mig... Jag är precis likadan.

  Tack för din rara hälsning hos mig!
  Kram!

  SvaraRadera