torsdag 13 maj 2010

trädgårds fix!

Idag satte vi igång svärmor & jag med projekt trädgård ala villerkulla. Ett potatis land skulle ordnas och pallkragar skulle målas. Ogräs skulle bort och massvis med jord skulle på plats. Innan vi (jag) var redo fär första spadtaget hade det blivigt dags för lunch, Jag & svärmor åkte bort till särö trädgård och åt en fantastiskt god lunch inne på växthus kafee't. Där är så himla mysigt, ett sånt ställe skulle jag vilja ha. Ett eget växthus...men jag skulle inte ha så mycket som skulle växa därinne, bara massa krukor med söta rosa mårbackor. Värsta pensionersblommorna men de är ju bara bäst. Älskar dem och jag köper de varje år och ställer på trappan. Sen skulle jag ha en kristallkrona & vackra gamla möbler. Här inne ska det bjudas på långfrukost fika och sena vinkvällar....drömma måste man ju ialla fall få....
Särö trädgård är ett bra ställe för att få lite inspiration, här finns många vackra krukor, lyktor,saker och blommor såklart. Vi köpte med oss salladsplantor och kryddväxter till köksträdgården.


Potatis landet färdigt! Svärmors fix. Hon är såå bra, först köper hon sätt potatisen och låter den gro hemma hos sig när den är redo kommer hon ner och planterar åt mig. Hon e toppen! Hon vet också att annars blir det ingen potatis ingen sallad heller för den delen. Tack M. Fortsättning följer imorgon.
puss & kram


4 kommentarer:

  1. Sicken lyxig svärmor! :) Tanja

    SvaraRadera
  2. Kan svärmor fälla stora träd...? I så fall e hon välkommen till oss! :)puss

    SvaraRadera
  3. svärmor är upptagen ett bra tag framöver ;-)

    SvaraRadera