fredag 21 januari 2011

Fredag kväll med SJ!

Nu tuffar jag hem igen efter en otroligt rolig och lärorik vecka i Stockholm. Jag måste erkänna att jag känner mig rätt sliten! Kroppen knakar och fötterna surrar, ett tecken på att man jobbat bra ;-). Det var synd att jag inte hade en stegräknare på mig under veckan så mycket som jag har gått. Skorna känns sådär fräscha just nu så min skosamling blir antagligen 2 skor mindre.
Det kan jag leva med!

Jag har just tuggat i mig en majjomacka med räkor på tåget. Finns det verkligen någon som tycker att det är gott med sådär mycket majjo som det alltid är på deras (och många andras) mackor?? Jag trodde först jag hade 3 ägg på min macka men nejdå det var några klickar eller högar med majjo. Usch & fy!! Tur jag hade lite smågodis och min favvochoklad...marabou polka!

På Formex idag var det fullt med folk som irrade runt. Jag har sugit åt mig massor av inspiration och varje gång jag är där så blir jag väldigt sugen på att öppna en butik.
Ska man våga?
Egentligen handlar det nog inte om rädslan utan om att jag vill göra så mycket. Jag trivs med att ha många olika projekt. Hmmm...funderar vidare...

Om en stund ska jag äntligen få träffa mina kärlekar igen, som jag har längtat!

Hoppas ni mår prima.
Ses i morgon.

pöss
anna3 kommentarer:

 1. Låter som du har haft en innehållsrik vecka med avslut på Formex! Skulle ha velat dit, har aldrig varit där...
  Spännande med drömmar om en egen butik. Tänk tanken har slagit mig också den senaste tiden när jag varit hemma och tänkt:)

  Ha en fin helg!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Härligt att ha många drömmar!

  Hem och mys, ha en härlig helg med familjen!

  kram pernilla

  SvaraRadera
 3. Klart att du ska VÅGA :)
  Tror det skulle passa dig perfekt.
  Ha det gött//Kram kram

  SvaraRadera