torsdag 24 februari 2011Tjenixen gänget!

Hur mår ni idag då? Jag mår toppen trots att jag numera ställer klockan på 05.40 ja det är sant, heeelt galet för att vara mig! Jag är en trötter människa vid den tiden. Jag hinner gå hemifrån innan resten i huset vaknar, lite orättvist ( de ser så härligt ut där de ligger och sover).
Man vänjer väl sig?! Jag behöver ju min minst 8 timmars skönhetssömn för att orka med dagen så jag får helt enkelt hoppa isäng lite tidigare :-)

Det här huset föll jag pladask för! Min smak rakt igenom, förutom hästen och zebran då som inte riktigt är mina kompisar.

Vi har också panel på väggarna i en del av huset, det blir så ombonat och mysigt. Har inte tröttnat det minsta, men våra väggar är vita...kanske ska måla någon av dem svart...hmm.Tokgillar köket!! Vill ha! Vill bygga nytt! Kommer antagligen inte att få igenom det här hemma :-(

Tjaa kanske dags att bygga nytt hus vi har ju bott här ett tag nu.

Puss
anna

3 kommentarer:

 1. Ser ut som ett exklusivt fritidshus. Om mina hästar får plats kan jag tänka mig att bo i ett sån´t hus var än det ligget, Onsala vore bra.

  SvaraRadera
 2. Då går jag ändå upp före dig;) Men jag är å andra sidan morgonpigg, något jag får sota för på kvällen då ögonen brukar gå i kors redan vid nio. Bra och dåligt alltså haha

  Fina bilder! Grymt snyggt med svart vägg.

  Ha en skön helg, kram Therese

  SvaraRadera
 3. I like your Pics!
  Ett sådant litet enkelt fritidshus skulle man ha!

  Kram CC

  SvaraRadera