onsdag 30 mars 2011


Hallojsan onsdagkväll!

Jag kommer inte ihåg om jag visat er denna superfina bild som min lilla R har gjort, jag visar den iallafall igen. Han är super duktig tycker jag och snart ska han få ha sitt första vernissage. Kul!

Jag börjar faktiskt vänja mig lite vid att gå upp 05.35 varje dag, det trodde jag aldrig. Men det krävs ju att jag hamnar i säng tidigt. Jag hinner tom med att göra äggröra till frukost, duktigt va? Sedan en hel del kaffe på det :-) så håller jag mig ända till 10 då vi äter frukost igen.
Imorgon är veckans skyltning klar och rullgardinerna hissas upp, bilder visar jag imorgon.

Nu blir det lite häng i soffan innan läggdags.


puss
a





5 kommentarer:

  1. Men åh, jag letar konst, illustationer just nu att ha på väggarna i vårt nya hem, ÄLSKAR den här!

    Vart kan jag beställa?! :)

    SvaraRadera
  2. Hej Anna.
    Har varit borta i köpenhamn över helgen och bloggen bara krånglar så jag är inte helt uppdaterad i bloggvärden. Men jag har fattat att du har något kul på G? Jag hade varit kanon död så tidigt på morgonen om jag var tvungen att stiga upp då. Vad duktig du är som klarar det + att laga bra frukost! Jag gillar skarpt din sons konst!! Var skall han ha utsätllning någonstans? Kanske kan man komma för bi och titta på den? Jobbar du som dekoratör? Var? Har själv jobbat som dek under många år i Göteborg bla. Jag var på Champagne, House, Duka & Lindex. Kul jobb! Men nu har jag helt skolat om mig! Men jag inreder hus vid sidan om. Tackar jag till jobb när jag känner för det. Man har inte alltid tid till jobb vid sidan om när man har 2 barn, man och en liten hund.
    Ha det bäst!
    Det skall bli kul att läsa om vad det är du har på G!
    kram CC

    SvaraRadera
  3. Hej! Har precis hittat till din fina blogg, hit kommer jag tillbaka. Vilken duktig son du har, en riktig begåvning!
    Ha en fin kväll.

    Kram Emma

    SvaraRadera
  4. Oj, sin första vernissage redan! Det är ett litet underbarn du har skaffat dig där och kanske är pensionen säkrad för din del då haha;)

    Ha en toppenhleg, kram Therese

    SvaraRadera
  5. Tack för alla fina komentarer, ni är snälla ni!!

    SvaraRadera